Het is de laatste jaren niet altijd meer zo koud in de winter, en je zou dus denken dat wintersjaals steeds minder gedragen worden. Echter sinds enkel jaren is het dragen van een sjaal meer een mode ontwikkeling geworden dat een functionele. Onze wollen sjaals zijn zeer dun en kunnen dus bij uitstek gedragen worden als modieus accessoires en door het gebruik van wol zullen de sjaals ook nog een perfecte bescherming zal bieden tegen de kou. Wij hebben 2 soorten winter sjaals in ons assortiment opgenomen, de effen sjaal en de geruite versie. De laatst genoemde is perfect de combineren met de mooie ruit sokken van Burlington waarvan u het gehele assortiment hier kunt bekijken.

Alle 11 resultaten

effen04.png

Beige effen sjaal van Strictly Dutch

29,95

Prachtige zand beige wollen sjaal van top kwaliteit. doordat deze sjaal zeer neutraal van kleur is kunt u hem goed combineren met een sprekend colbert of juist met een zakelijk blauw kostuum. maak uw outfit compleet door deze wollen sjaal te combineren met de felle ruit sokken van Burlington!.

effen05.png

Blauwe effen sjaal van Strictly Dutch

29,95

Prachtige wollen sjaal van Strictly Dutch. U loopt met deze sjaal heerlijk warm over het strand of laat uw jas thuis en draag deze sjaal over een colbert met een mooie spijkerbroek. De lengte van deze sjaal is 180 cm en dat maakt de sjaal juist zo aantrekkelijk. Er is uitsluitend 100% zuiver wol gebruikt om deze sjaal een perfect draagcomfort te geven. Wij wensen u veel plezier met deze prachtige sjaal.