Resultaat 1–16 van de 18 resultaten wordt getoond

Out Of Stock

Lavendel effen stropdas

17,50

Golvende velden met lavendel zijn het handelsmerk van Zuid-Frankrijk. Immense akkers met bloeiende lavendel zijn typisch voor het gebied ten noorden van Nice. Daar wordt op commerciële wijze lavendel geteeld om parfums en geparfumeerde zeep mee te bereiden. De Grieken en Romeinen kenden de sterk aromatische eigenschappen van de struik al. Zij maakten er zalven van en dachten er koorts mee te kunnen bestrijden. Uiteraard is het dan haast logisch dat er van deze prachtige kleur met zo een rijke geschiedenis een stropdas gemaakt is. Bij stropdassen webshop is de kleur lavendel een basis kleur Lavendel geeft een zachte, vertrouwde uitstraling. Deze stropdas is zakelijk ook erg geschikt, maar gebruik hem niet bij onderhandelingen, want lavendelkleurige stropdassen stralen geen daadkracht uit. Wil je juist wat mededogen uitstralen, dan past deze lavendel effen stropdas perfect. In combinatie met een (licht)grijs pak geeft deze das je een zeer trendy uitstraling.

Al onze effen stropdassen zijn gemaakt van 100% Zijde en zijn lekker lang gemaakt namelijk 150 cm.
Dit is 4 cm langer dan stropdassen die u elders kunt kopen, het voordeel is dat u elke gewenste stropdassen knoop kunt maken met de stropdas.

Paarse-effen-stropdas

Mooie paarse effen stropdas

17,50

Paars is een prachtige kleur. Een paarse stropdas is een opvallende stropdas welke graag gezien zal worden. Het is de perfecte combinatie op een mooi glad gestreken wit overhemd en een prijs kostuum met een klein krijt streepje ook is deze stropdas zeer geschikt voor zowel feesten als voor op het werk. Let wel op dat je de paarse stropdas combineert met niet teveel andere opvallende kleuren of patronen, omdat het al gauw te opvallend is.
Een paarse stropdas is een das die met zorg moet worden gedragen

Al onze effen stropdassen zijn gemaakt van 100% Zijde en zijn lekker lang gemaakt namelijk 150 cm.
Dit is 4 cm langer dan stropdassen die u elders kunt kopen, het voordeel is dat u elke gewenste stropdassen knoop kunt maken met de stropdas.

Wat spreekt de kleurgroep paars uit:

Paars is blauw en rood of rood en blauw. Paars is koninklijk, keizerlijk maar ook een kabinet. De kleur paars is magisch, mystiek en wreed. Paars is de kleur van rouw en de dood maar paars is ook creatief en gevoelig. Paars is mode, luxe maar paars is vooral vrouwelijk en passioneel.

Aanbieding!
paars-blauwe-streep-stropdas-van-michaelis_1.jpg

Paars blauwe streep stropdas van Michaelis

29,95 17,50

Mooi streep stropdas van Michaelis in een mooie kleuren mix van paars met donkerblauw. De binnenkant van deze stropdas is in dezelfde kleur blauw uitgevoerd als het blauw van de streep.
De wollen voering van deze stropdas maakt het geheel af.

400124groot.png

Paars witte ruit stropdas van Pelucio

29,95

Een paarse stropdas kan eigenlijk het gehele jaar gedragen worden maar in het najaar is de kleur paars op zijn best. Deze mooie ruit stropdas is gecombineerd met wit voor een frisse uitstraling.

Aanbieding!
400004groot.png

Paarse paisley stropdas van pelucio

29,95 20,00

Prachtige paarse paisley stropdas

De 100% zijde stropdassen van Pelucio zijn uniek in haar soort. Voor de weving van de stropdassen is gebruik gemaakt van het mooiste en best beschikbare zijde. Een Pelucio stropdas is ongeveer 10 centimeter langer dan een reguliere stropdas. De stropdas is daarom tevens zeer geschikt voor heren vanaf 186 cm lang. Ook leent de stropdas zich hierdoor uitstekend voor de zogenaamde “dubbele Windsor”. Vanzelfsprekend wordt iedere stropdas geleverd met een luxe geschenk- cq. bewaardoos Uiteraard is deze stropdas met de hand gemaakt om zo de garantie te bieden van absolute top kwaliteit. De stropdas heeft een breedte van 8 centimeter en voldoet hiermee dan ook helemaal aan het hedendaagse modebeeld

Pelucio biedt u de mogelijkheid een stropdas op elke door u gewenste kleur, kleurencombinatie of patroon te leveren. Dit kan en zal uiteraard in onderlinge afstemming plaatsvinden. Wanneer u een exclusieve stropdas laat ontwikkelen, wordt deze te allen tijde handgemaakt. Elke stropdas wordt afzonderlijk gecontroleerd op de juiste kwaliteit. Hierdoor bent u gegarandeerd zeker van het feit dat iedere stropdas in perfecte conditie zal worden geleverd. Indien gewenst, is het tevens mogelijk een luxe geschenkdoos met uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo te leveren. Heeft u nog vragen of interesse in een persoonlijk en vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op.