Koning winter is in aantocht!

 

De winter komt er weer aan en dat zal zeer waarschijnlijk weer voor veel files en andere winterse ongemakken zorgen. Naar het werk gaan in het donker en thuis komen in een net zo een donkere wereld hoort er in deze tijd helemaal bij. Toch is de winter voor velen een favoriet seizoen, waarschijnlijk zorgen Sinterklaas en de feestdagen hier mede voor. Gezellig versierde huizen, pleinen en straten.

Cadeaus geven aan dierbaren en natuurlijk belangrijker, weer echt even tijd en aandacht voor elkaar, dat geeft de december maand een extra glans. En als de oliebollen en champagne op zijn en de feestverlichting weer in de kast is opgeborgen, dan halen we graag de schaatsen uit het vet in de hoop op schaatspret en wellicht zelfs ook wel weer eens een Elfstedentocht. Vorig jaar is Stropjedas.nl gestart met de verkoop van wollen sjaals in prachtige ruit motieven, maar ook in mooie effen uitvoeringen.

De wollen sjaals werden in de maanden november en december veel gekocht onder andere om cadeau te geven. De sjaals waren dan ook een groot succes en al veel te snel naar ons zin waren wij door onze voorraad sjaals heen. Dit jaar hebben wij naast onze eigen collectie sjaals, ook een prachtige collectie sjaals opgenomen in het assortiment. Deze sjaals zijn ruim in voorraad. Dus ook de komende feestdagen kunt u de sjaals weer aan een ander of aan u zelf cadeau doen. De sjaals zijn gemaakt van 100% wol en zijn daardoor zeer comfortabel en goed draagbaar tijdens koude dagen en lange winteravonden. Voor de mensen die een wintersport vakantie tegemoet gaan, heeft stropjedas.nl ook leuke, functionele en comfortabele producten toegevoegd aan de collectie.

Goed voorbereid op wintersport vakantie gaan of warm op de schaatsen staan, is fijn. Zodra u aankomt op uw wintersport bestemming kunt u mede hierdoor direct de piste op gaan om te gaan genieten van een witte wereld. Stropjedas.nl heeft, om dit voor u mogelijk te maken, artikelen van FALKE in de collectie opgenomen.
FALKE is de nummer 1 in de verkoop van sportsokken, en de sokken zijn al verscheidende jaren toegevoegd aan de collectie van stropjedas.nl. U kunt bij stropjedas.nl onder andere de nieuwste collectie ski en snowboard sokken aanschaffen. Alle sokken van FALKE zijn naadloos en vocht absorberend. Zeer comfortabel en goed draagbaar dus! Ervaar het eens zelf.

Heeft u er al eens aan gedacht om FALKE skisokken cadeau te geven tijdens de feestdagen? Dit zorgt gegarandeerd voor een groot succes. Van de aanschaf van een paar kwalitatief goede FALKE sokken krijgt u dan ook zeker geen spijt!