Toont alle 3 resultaten

Aanbieding!
lichtblauw overhemd van Michaelis

Prachtig licht blauw overhemd van Michaelis met Extra lange mouw

59,95 49,00

Een mooi overhemd is onmisbaar in de kledingkast van een man. Daarnaast is een overhemd op zijn mooist als het goed zit. Het assortiment overhemden van Michaelis is lekker strak gesneden en past dus perfect om uw lichaam.
Of je nu op zoek bent naar een fris wit overhemd, of een fris licht blauw overhemd u kunt altijd kiezen tussen de juiste boordmaat en alle overhemden kunnen ook met extra lange mouw gekozen worden.

Aanbieding!
wit overhemd van Michaelis met extra lange mouw

Prachtig wit overhemd van Michaelis met Extra lange mouw

59,95 49,00

Een prachtig wit overhemd van Michaelis met extra lange mouw overhemd is onmisbaar in de kledingkast van een man. Daarnaast is een overhemd op zijn mooist als het goed zit. Het assortiment overhemden van Michaelis is lekker strak gesneden en past dus perfect om uw lichaam.
Of je nu op zoek bent naar een fris wit overhemd, of een fris licht blauw overhemd u kunt altijd kiezen tussen de juiste boordmaat en alle overhemden kunnen ook met extra lange mouw gekozen worden.Er is gekozen voor een strijkvrije katoen soort

wit overhemd van Michaelis

 

Aanbieding!
Zwart overhemd van Michaelis met Extra lange mouw

Zwart overhemd van Michaelis met Extra lange mouw

59,95 49,00

Een mooi Zwart overhemd van Michaelis met extra lange mouw is onmisbaar in de kledingkast van een man. Daarnaast is een overhemd op zijn mooist als het goed zit. Het assortiment overhemden van Michaelis is lekker strak gesneden en past dus perfect om uw lichaam.
Of je nu op zoek bent naar een fris wit overhemd, of een fris licht blauw overhemd u kunt altijd kiezen tussen de juiste boordmaat en alle overhemden kunnen ook met extra lange mouw gekozen worden. Er is gekozen voor een strijkvrije katoen soort.