Hoeveel soorten stropdassen zij er eigenlijk?.

 

Stropdassen zijn te verkrijgen in alle denkbare soorten, maten, kleuren en motieven. Er zijn bedrijven, verenigingen, clubs en groepen waarbij mannen en vrouwen zich onderscheiden door het dragen van dezelfde stropdassen. De stropdassen vallen positief op. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de stropdassen met twee brede strepen van een studentenvereniging. Ook politieke partijen onderscheiden zich door de kleur stropdas. Bij (zang)koren zie je bij formele gelegenheden vaak dat de heren dezelfde soorten stropdassen dragen en de dames sjaals in dezelfde of bijpassende kleur. Ook leden van orkesten en fanfares dragen dezelfde stropdassen. Het geeft een mooi en rustig geheel.

Wist u dat het tegenwoordig helemaal hip is om bij trouwerijen of bruiloften als dag gasten dezelfde stropdassen te dragen?! Uiteraard is het helemaal mooi om deze stropdassen af te stemmen op de stropdas van de bruidegom. In de sport zie je dezelfde stropdassen ook terug. Denk bijvoorbeeld aan het betaald voetbal, waarbij de trainers, managers en coaches dezelfde stropdassen langs de lijn dragen. De spelers hebben voor formele gelegenheden dezelfde stropdassen ook in de kast hangen. Daarnaast zijn er veel bedrijven die stropdassen met het bedrijfslogo beschikbaar hebben. Deze stropdassen geven ze als relatiegeschenk aan klanten, relaties of partners. Ook kunnen medewerkers de stropdassen dragen bij beurzen, om reclame te maken of gewoon om te laten zien dat ze trots zijn op het bedrijf waarvoor ze werkzaam zijn!

Nu de feestdagen er weer aankomen, kunnen stropdassen met uw bedrijfslogo het perfecte geschenk zijn voor uw relaties. De periode rond de december feestdagen zijn het perfecte moment om stropdassen te dragen. Denk aan het dragen van stropdassen met het bedrijfslogo op bedrijfsborrels of nieuwjaarsrecepties. Stropdassen als relatiegeschenk cadeau geven, is natuurlijk ook een goed en leuk idee. Helemaal als de stropdas wordt voorzien van een (kartonnen) geschenkdoos met het (bedrijf)logo daarop vermeld. Ook het vloeipapier waarin de stropdas wordt verpakt (om deze te beschermen), kan worden voorzien van een logo om het helemaal af te maken. Stropjedas.nl adviseert u graag verder over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om een stropdas naar keuze en helemaal naar wens voor u te ontwerpen.