Bloemen stropdassen zijn mooi en uiterst hip in 2017. Elke kleur is verkrijgbaar in onze bloemen stropdassen collectie. Tevens hebben wij XL stropdassen met bloem motief. Een bloem stropdas mag niet ontbreken in uw collectie.

Alle 13 resultaten

pelucio-bloemen-stropdas-blauw.jpg

Blauw bloemen stropdas van Pelucio

29,95

De 100% zijde stropdassen van Pelucio zijn uniek in haar soort. Voor de weving van de stropdassen is gebruik gemaakt van het mooiste en best beschikbare zijde. Een Pelucio stropdas is ongeveer 10 centimeter langer dan een reguliere stropdas. De stropdas is daarom tevens zeer geschikt voor heren vanaf 186 cm lang. Ook leent de stropdas zich hierdoor uitstekend voor de zogenaamde “dubbele Windsor”. Vanzelfsprekend wordt iedere stropdas geleverd met een luxe geschenk- cq. bewaardoos Uiteraard is deze stropdas met de hand gemaakt om zo de garantie te bieden van absolute top kwaliteit. De stropdas heeft een breedte van 8 centimeter en voldoet hiermee dan ook helemaal aan het hedendaagse modebeeld

blauwe-bloemen-stropdas-van-michaelis.jpg

Blauwe bloemen stropdas van Michaelis

29,95

Vrolijke bloemen stropdas van het kwaliteit merk Michaelis. Uitgevoerd in fraai zijde met een wollen voering voor een licht en volumineus comfort. De hoofd kleur is licht blauw maar door het gebruik van vele kleuren kan deze stropdas bijna bij elk overhemd gedragen worden.