Zeer uitgebreide collectie ruit stropdassen | Onze collectie stropdassen met ruitdessin is uitgebreid. Met een geruite stropdas voegt u een modieuze stropdas toe aan uw stropdassen collectie.

Alle 44 resultaten

Aanbieding!
bruine ruit stropdas

Bruine wollen ruit stropdas van Pelucio eccellenza

59,95 35,00

Prachtige ruit stropdas in een wol mix. de modieuze maatvoering van 5 cm ivoor deze lijn gekozen en in de welbekende 150 cm lange uitvoering. Combineer deze mooie stropdas ook eens met een paar sokken van het merk FALKE. De airport serie is in nagenoeg elke kleur leverbaar en dus bij uitstek te combineren bij deze stropdassen.

400124groot.png

Paars witte ruit stropdas van Pelucio

29,95

Een paarse stropdas kan eigenlijk het gehele jaar gedragen worden maar in het najaar is de kleur paars op zijn best. Deze mooie ruit stropdas is gecombineerd met wit voor een frisse uitstraling.

Aanbieding!
schotse-ruit-stropdas.jpg

Schotse ruit stropdas

29,95 17,50

Uiteraard is voor deze stropdas de echte schotse kleuren gebruikt wat maakt dat deze stropdas zo populair is.Pelucio heeft voor een katoenen uitvoering gekozen om deze stropdas nog unieker te maken en tevens is deze stropdas 5 cm breed en voldoet daarmee uitstekend aan het huidige mode beeld. U kunt deze stropdas perfect combineren met de rode falke sokken uit de airport serie