Een streep stropdas is zakelijk gezien een groot succes, maar als casual accesoires is een streep stropdas uiterst trendy. Op een mooie spijkerbroek en een stoer overhemd kan deze stropdas perfect gedragen
worden om uw casual outfit compleet te maken.

Alle 39 resultaten

Aanbieding!
100034.png

Blauw wit grijze streep stropdas

21,95 17,50

Een formele of een feestelijke outfit maak je af met een mooie stropdas. De dassen van stropjedas.nl zijn bijna allemaal gemaakt van zijde en daardoor lekker zacht. Qua dessins zijn de mogelijkheden oneindig: effen, gestreept, gestippeld of geruit. Kortom welke gelegenheid u ook heeft een stropdas van stropjedas is altijd goed.

Stropjedas.nl   |   Gestrikt voor elke gelegenheid…..

 

Aanbieding!
bruin-blauwe-streep-stropdas-van-michaelis.jpg

Bruin blauwe streep stropdas van Michaelis

29,95 17,50

Mooie bruine streep stropdas met subtiele blauwe strepen, deze kleuren combinatie is een veelgekozen combinatie in de mode branche. Uiteraard kunt u van de stropdassen van Michaelis dus ook deze combinatie verwachten.
De voering is wederom gemaakt van wol wat een goed draag comfort geeft.

Aanbieding!
eccelenza-13400031

Fraai rood oranje wollen stropdas

59,95 35,00

Luxe wollen streep stropdas met verschillende kleuren. De mix van wol en zijde maken de stropdassen van Pelucio eccellenza tot een absolute hit. Welk seizoen het ook is deze wollen zijde stropdas kan het gehele jaar gedragen worden.

Aanbieding!

Groene wollen stropdas van Pelucio eccellenza

59,95 35,00

Of het nu zomer is of je zit in diepe kou in de december maand. een wollen stropdas is altijd mooi, de stropdassen van Pelucio zijn altijd iets langer en dikker dan standaard voor optimaal comfort tijdens het dragen of bewaren van de stropdas en door de paar centimeters extra lengte is elke gewenste stropdas knoop een makkelijke klus

Aanbieding!
eccelenza-13400032

Mooie grijs lila wollen stropdas

59,95 35,00

Mooi wollen stropdas voor op een donkergrijs kostuum met een wit overhemd, of nonchalant op een witte blouse en een colbert en een spijkerbroek. deze wollen stropdas van Pelucio Eccelenza kan eigenlijk op wel heel veel verschillende manieren gedragen worden of het nu in de winter is of op een mooie lente dag u zult altijd en top outfit dragen met deze super stoere stropdas. De ze stropdas is lekker smal voor een moderne look en iets langer dan normaal namelijk 150 cm

400129_1.png

Oranje blauwe streep stropdas van Pelucio

29,95

Brede streep stropdassen zijn al zolang een vast onderdeel in elk seizoen. echter de felle kleur oranje met blauw zie je niet altijd terug keren in de stropdassen collectie. Gelukkig heeft Pelucio dit najaar goed gekeken naar kleur in combinatie met lef dit topmodel is gewoon een must have voor iedere stropdassen liefhebber. De stropdas heeft een smalle breedte van 7 centimeter. Daarnaast is de stropdas 150 centimeter lang. Een reguliere stropdas is 146 centimeter lang. Een 150 centimeter lange stropdas geeft de mogelijkheid tot diverse soorten stropdasknopen, zonder dat uw stropdas te kort wordt. Uiteraard is deze stropdas gemaakt van 100% zijde.

Aanbieding!
paars-blauwe-streep-stropdas-van-michaelis_1.jpg

Paars blauwe streep stropdas van Michaelis

29,95 17,50

Mooi streep stropdas van Michaelis in een mooie kleuren mix van paars met donkerblauw. De binnenkant van deze stropdas is in dezelfde kleur blauw uitgevoerd als het blauw van de streep.
De wollen voering van deze stropdas maakt het geheel af.