Tijd voor de herfst stropdas!
Het is amper te geloven, maar het is alweer bijna een maand herfst. Hoewel het weer zo’n beetje heel Nederland heeft verbaasd de afgelopen week gaan we zo langzamerhand toch wel naar frissere temperaturen. De bomen veranderen van kleur en verliezen hun blad, de zon verdwijnt wat meer, paddestoelen komen tevoorschijn en het wordt vooral ’s nachts steeds een stukje kouder. Daarmee kunnen uw zomerse kleren nu toch wel echt in de kast blijven liggen. Tijd dus voor een nieuwe herfst- en winterlook en dat betekent ook tijd voor een andere stropdas!

Opvallende kleuren en prints
Hoewel een ingetogen stropdas het altijd goed doet in het najaar, is de herenmode voor komende herfst en winter opvallend anders dan voorgaande jaren en daarom besteden we aandacht aan de nieuwste trends. De modekleuren voor deze herfst en winter zijn erg levendig. De topkleur wordt rood, maar we zien ook oranje, geel, groen en kobaltblauw en het leuke is, die kleuren worden deze herfst ook als bonte compositie door elkaar gedragen. Wilt u lekker hip voor de dag komen, doe dan eens gek en strop een vrolijke en opvallende das met bijzondere bloemen, vrolijke stippen of een bijzondere ruit.

Ingetogen herfstkleuren zijn altijd goed
Hoe u het ook wendt of keert, een stropdas maakt deel uit van uw presentatie. Kunt u een keer niet hip voor de dag komen maar kiest u liever voor een wat serieuzer look, kies dan voor een effen stropdas of autoritair zwart, formeel grijs, aards bruin of veilig groen, geef uw outfit glans met mosterdgeel of kies voor betrouwbaar blauw of opvallend rood. Of u nu kiest voor een vrolijke das of een wat meer ingetogen exemplaar, de mooiste stropdassen van Stropjedas zijn altijd een welkome aanvulling op uw garderobe.

Accessoires
Als u een hippe of ingetogen stropdas voor de herfst zoekt, bekijk dan onze uitgebreide collectie. Heeft u een mooie stropdas gevonden in onze webshop? Dan kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit daarvan uitstekend is. Elke stropdas in onze collectie is gemaakt van 100% zijde, daar heeft u nog jaren lang plezier van. Wilt u graag andere accessoires aanschaffen voor uw nieuwe herfst- en wintergarderobe van 2017? In onze webshop voor zakelijke herenkleding vindt u ook de mooiste overhemden, manchetknopen, riemen en sokken. Zo weet u zeker dat u altijd uitstekend gekleed voor de dag zult komen.

Bezoek nu snel onze uitgebreide collectie herenmode en stel een nieuwe garderobe samen voor het nieuwe seizoen met de mooiste stropdassen van het seizoen.