Overhemden draag je de hele zomer lang.

Het mooie weer word helaas in Nederland afgelost met buien en koude wind. Zijn we net gewend aan een lekkere zon dag dan is er weer een week regen met veel wind. Ach we zijn het inmiddels gewend en we kleden ons er vaak op, maar net zo vaak gaat het mis en heb je het warm of sta je te rillen van de kou en denk je had ik maar een andere kledingkeuze gemaakt dan was het beter geweest. Met de overhemden van Michaelis heb je eigenlijk het gehele jaar een veilige keuze gemaakt.

De overhemden van Michaelis worden gemaakt van 100% katoen. De reden dat er voor dit materiaal is gekozen komt door het feit dat katoen een natuurlijk materiaal is wat ademt en daardoor uiterst comfortabel aanvoelt om uw lichaam.

Katoen is een waardevol duurzaam product mede om het feit er bij de verwerking van katoen slechts ongeveer 10% van het ruwe gewicht verloren gaat. Een succesvolle teelt van katoen vereist een lange vorstvrij periode, veel zon en een gematigde regenval, meestal van 600 tot 1200 mm per jaar. Vandaar dat katoen meestal in warme landen gemaakt wordt.

Onze overhemden worden zoals gezegd gemaakt van 100% katoen maar ook nog een  uiterst dun en fijn geweven katoen waardoor uw overhemd aanvoelt als zijde maar het voordeel van katoen heeft.

De overhemden van Michaelis die verkocht worden op onze website zijn de zogenaamde “ Never Out of Stock” overhemden, wat inhoudt dat wij deze overhemden altijd bij kunnen bestellen voor u (ook in grote aantallen).Wat ook beschikbaar is op onze website zijn de overhemden van Michaelis met extra lange mouw waarmee wij in principe voor iedereen een mooi overhemd beschikbaar hebben. En ook deze overhemden zijn altijd leverbaar.

In de zomer maanden draag je een overhemd lekker nonchalant over een spijkerbroek of op een slank gesneden chino en mooi suède schoenen. Vergeet bij het aanschaffen van een overhemd niet om gave sokken van Burlington aan te schaffen want die zijn super hip deze zomer of de mooie sokken van FALKE. Deze sokken zijn altijd in een uni kleur en de meest verkochte sokken zijn de airport sokken, en in deze serie is volop kleur keuze. En mocht u wel als mooie schoenen hebben maar de bijpassende riem nog niet gevonden dat komt dat ook goed uit want op onze website kunt u altijd de bijpassende riem zoeken en alle riemen zijn leverbaar van maar 85 tot en met 115 zodat iedereen de juiste riem kan bestellen.

Heeft u vragen of aanvullingen op onze blog laat het ons dan weten wij gaan graag met u in gesprek.

Het Sales team van Stropjedas.